perjantai 18. heinäkuuta 2014

we are still alive?
 

alkuun pahoittelut postaamattomuudesta.. oon ottanu läjän kuvia ja länttään osan tähän.
ei tunnu kesältä. kohta se vilisee ohi silmien edestä. viime kesä oli ehkä paras kaikista. varmaan sen takia, et oli niin paljon tekemistä, ettei kunnolla ehtiny pysähtymään ja ajattelemaan.
muutettiin muuten tossa heinäkuun alussa uuteen asuntoon, tuolta metästä kaupunkiin. tosi outoo kun on uus ympäristö ja näin.. mut oon jo tottunu, kai.

ps. mulla on tän blogin kanssa pieni kriisi meneillään, enkä tiiä mitä tän kanssa tekisin. olis kiva tietää, että joku kattoo tai lukee näitä päivityksiä, sais enemmän motivaatiota kehittää näitä. tosin ei se haittais, kirjottelen kyllä ihan omaksi ilokseni. ulkoasuki lähtee vaihtoon jos keksin mitä teen tälle.. :3


4 kommenttia:

 1. Kyll mie seuraan postauksias aina!:3 vaikken niinkää kommentoi >: saisit muutenki postailla miu mielestä useemmi <x mut oot kyl nii kaunis et lisää kuvia vaan kehiin, naama ja asukuvia:3 oot kans mahtava piirtää et niistäki saisit laittaa kuvia c: Ja on tää blogi tosi söpö:3 mut ainaha pieni muutos voi virkistää <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;___; voi apua kiitoos ♥ kiva kuulla että nää kiinnostaa jotain c: itekki oon kyl sellai et luen kaikkien postauksii mutten kauheen usein kommentoi D:
   mutmut kiitos kaikista ehotuksista :3

   Poista
 2. minä luen kyllä blogiasi! saisit postailla useamminkin :3
  olet nätti ja hyvä piirtämään kyllä~
  siun blogin ulkoasu on aina ollu nii kiva~ odottaa mitä nyt keksit tänne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe no kiva kuulla ; ;" ja joo nyt onki enemmän intoo kuvata ja kirjotella kaikkee joten koitan postata useemmin c: kiitoss !

   Poista