lauantai 15. maaliskuuta 2014

An Cafe ♱


tää postaus tulee sisältämään suurimmaksi osaksi vaan jotain ihme sekavaa höpinää, mutta.. :3
nimittäin 11.3. eli tän viikon tiistaina oli An Cafen keikka ~ jälkifiilistelyt siis siitä ainakin.

elikkä keikka oli siis tiistaina, jolloin olin normaalisti kolmeen asti koulussa. äiti & iskä pääsi heittämään mut Helsinkiin, ja lähettiin ajamaan sinne joskus puol neljän aikoihin.
oikeestaan mua ei jännittäny ennen tiistaita paljon yhtään enkä oikeen ees ollu ajatellu sitä keikkaa sen kummemmin, ja ilman sen ihmeempiä ennakko-odotuksia lähdin sinne. en tiiä miks. automatkal en meinannu pysyy hereillä :d 
sit porukat heitti mut siihen jonon jatkoksi, taisin olla siellä joskus ennen viittä. ehe olin pelänny etukätee sitä jonossa olemista kyllä olen nolo mut toisaalta hermoilin ihan turhaan. vaik aika ois varmaan kulunu nopeemmin jos oisin voinu jonkun kanssa jutella.. tai oisinhan voinukkin mut en uskalla jutella kenellekkää randomille ~ A ~ hmmh ei mun siinä kauaa tarvinnu jonottaa, vaikka kylmä tossakin ajassa tuli. sisään pääsin joskus kuuden jälkeen tai jotain sinne päin.. 
en ollu ennen käyny Tavastialla joten kivahan sinne oli päästä ^ ^ olin kuullu, että se on aika pieni paikka joten se ei yllättänyt ~ jonotus sisään ja suoraan narikoille meni mun mielestä tosi sujuvasti eikä siinä ongelmia ollu.. 
sittenn ne ovet aukes sinne esiintymissaliin eh ainaki kiljunnasta ja ryminästä päätellen XD ja se saliki oli aika pieni ; ; *järkytyss* en tiiä, luulin et joutuisin jonnekkin ihan sinne perukoille enkä näkis paljoo mitään, mut pääsinhän mä yllättävän lähelle ; - ; toisaalta eihän sitä porukkaa niin paljoo ees ollu että ois tullu ahdasta..

sitten keikka alkoi ~ pojat pomppi lavalle yksi kerrallaan, Teruki taisi tulla ekana :3 ja viimeisenä Miku ; - ; yllätyin oikeestaan, kuinka innoissani olin kun ne saapu :'D haha..
enkä joutunu mitenkään pahemmin tönityksi tai muuta siellä ihmisjoukon keskellä, oli ihan suhteellisen rauhallista ainakin siellä missä ite olin :'D

keikka itessään oli tositosi hyvä, ne oli älyttömän hyviä myös livenä! oli kiva kun ne otti yleisöön niin paljon kontaktia, biisien välissä oli myös puhetta (japania, enkkua ja suomea sekaisin x3) ja niin. mulle tuli ainakin niin hyvä olo siitä koko keikasta, en muista millon oisin viimeks hymyilly niin paljon ku sillon c: hehe
olin oikeella puolella sitä salia ja Takuya oli lähimpänä mua, en oo varma et kattoko se mua yhessä vaikeessa silmiin jonka jälkeen se hymyili ja nyökytteli ::D voi olla et se katto vaan mun pään yli :'D voisin kertoo kaikesta tästä vaik loputtomiin mut ei kukaan jaksais tällasta lukea :d
ne soitti muuten niin paljon ihania biisejä ; - ; parempaa settilistaa ei ois varmaan voinu toivoa ~
täytyy viel sanoo että ne kaikki oli niin älyttömän sulosia ; A ;
nyt lopetan
kun toi keikka sitten encorenkin loputtua päätty, valuin sinne myyntipöydälle jossa ei tosin paljoo tavaraa enää ollut. mukaan tarttui kuitenkin kiertuepaita ja ilmaisläpäre.

näin tiivistettynä jäi tosi hyvä olo koko keikasta, musiikista ja jäsenten energiasta ja kaikesta ~ :3 en ois halunnu et se loppuu..

ja takaa ~


kuva An Cafen facebook- sivuilta :3


*  *  *  *


oon niin väsyny etten jaksa enää nuokkuu kirjottamassa, eikä kyllä enää tekstiä irtoiskaan joten hyvää yötä ~


kuolen tälle 
 ehkä vaan parempi että meen nukkuu q - q


2 kommenttia:

  1. heiheihei täydellisyys, tuutko tampere kupliiseen? :3

    VastaaPoista