perjantai 31. tammikuuta 2014

just cosplay plans ~


eli aattelin nyt kertoo jotain niistä suorastaan huikeista cossisuunnitelmista.. 
eli kuten kuvasta näette tarkotus olis väsätä Levi- cossi SNK:sta c: 
oon jo kauan pyöritelly tätä mielessäni, eikä tyyliin kaks kuukautta sitten olis tullu mieleenkään ees harkita tätä :'D mutta tätä ollaan nyt tekemässä eikä paluuta ole ;  ;

ja jotta saisin repiä vielä puolet hiuksistani ja vajota vielä syvemmälle häpeään ja kärsimykseen, aioin tehdä ylläolevan uniformun lisäksi myös sen pirun 3d maneuver gearin ^ ^ eli ensimmäinen proppi on kyseessä enkä tiiä tuleeko siitä mitään mutta.. 
ensimmäinen viikko meni pelkästään miettiessä materiaaleja, ja siinä hajos pää. oikeesti meinasin seota. en suosittele.
onneks netistä löytyy tosi paljon hyödyllisiä tutoriaaleja ja referenssikuvia, jotka tulee todellaki tarpeeseen.


ja mietin kauan, että toteutanko gearin aka painajaishärpäkeen mangan vai animen mukaan. päädyin sit tekemään animeversion, vaikka molemmista tykkäänkin c:
ja päädyin siis käyttämään finnfoamia, vaikken edes ollu nähny kyseistä materiaalia ennen. se vaan tuntu järkevimmältä vaihtoeholta ja levy oli kokoonsa nähden aika halpa.
mutta hyväksi se on osoittautunut c:
koska tää on mun eka proppi oon aika ihan pihalla kaikesta, mut onneks cosplayfoorumeilta yms. ja muualtakin löytyy paljon tietoa ja muitten kokemuksia c:

eli tähän mennessä oon saanu osittain valmiiksi miekkojen kahvat tai mitkä nyt onkaan, oon myös gessonnu ja hionu ne varmaan sataan kertaan, en oo pysyny ees laskuissa mukana.. ne näyttää noissa kuvissa vähän hassuilta, eikä toi varsi jää ton pituseks, lyhennän sitä kyllä.. :3
finnfoam ottaa kyllä pintaansa aika helposti jälkiä ja painaumia ; - ; ja se pöly. mun koko huone on siinä helvetin pölyssä. mun lattia, vaikka oon imuroinu sitä jo kyllästymiseen asti, vaatteet, sänky, pöytä, sitä löytyy ihan kaikkialta. ja kaiken lisäks se sähköistyy ja tarrautuu. löydän sitä varmaa viel vuoden päästä pyörimässä tuolla nurkissa..

mutta ei se mitään, sillä on mulla suurempiakin murheita. toivon vaan, että saan kaiken tehtyä, ja ettei mikään näyttäis aivan karmeelta. toivottavasti lopputulos ei oo eeppinen facepalm mitä kyllä pelkään.. mutta yritän parhaani * ^ *
koitan aina välillä tehä näitä päivityksiä, jos ketään ees kiinnostaa :d

6 kommenttia:

 1. vau näyttää hienolta! (itse luen mielelläni cossin etenemis tekstejä :D)

  VastaaPoista
 2. I knew it !! Mä tiesin että aiot cossata ihanaa pikku Leviä ;w; Ihanaa että teet, alkukin näyttää todella lupaavalta, ja itsellekkin tulee innostus lähteä näpertelemään jotain älyvaikeeta cossia X'Dd Ja pitää pitää mielessä, että vaikka lopputulos epäillyttääkin niin itse lopputulosta ei voi ikinä nähdä jos lopettaa kesken ;__) ♥ Eikun vain rohkeasti eteen päin ja materiaalititaaneja vastaan taistelemaan ! ( ... todellakin tämä innoittaa .. pitäisi itsekkin katsoa jos jotain voisi cossata snk: sta ... HGNGg mutta .. (ketä niistä ihanaisista hahmoista. .. Q_Q)) Mutta itse odotan kovasti että laitat cossin etenemisestä kuvia ja tekstejä jne.♥♥♥(osaan kyllä muiden jutuista innostua :\ ei kuulosta normaalilta ihmiseltä </3)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu on sitä pakko kokeilla ; w ; oii, harkitse ihmeessä sen tekemistä! c:
   kiitoss paljon♥ ja hyvä jos joitain kiinnostaa vähääkään nämä ^^

   Poista
 3. Ei vitsi en tiennyt et osaat oikeesti tehä jotai tämmösiä:O siiistiii.

  VastaaPoista