sunnuntai 17. marraskuuta 2013

you don't know me.

 
mooi c: aattelin tulla tänne pölisemään taas vaihteeks jotain turhaa.. viikko sitte oli isänpäivä, ei tehty mitää erikoisempaa, käytiin mummilla & papalla ja tälleen.. ennen sitä mentii johonki asuntoesittelyyn, kerrostaloasunnon siis c: iha huviksee käytii kattomassa, sil silmällä noi halus mennä kattomaan ku saatetaan muuttaa.. siis jos joku hullu ostaa tän meidän vanhan rötiskön :'D
viime viikon olin vaa normisti kotona. ku oon koulussa toivon vaan että pääsisin kotiin. kun oon sit päässy kotiin haluun jonnekki muualle. tuntuu ettei missää oo hyvä olla. hetkittäin toi helpottaa eikä sitä aattele. samantapanen tunne tulee usein ku oon käymäs nukkumaan tai yritän saada unta. sillon mieles pyörii ihan kaikki mahollinen .__. rasittavaaaa. sit on viel kolmas asia mistä en nyt täällä ala puhuu. nämä kaikki asiat = ei_tuu_mitääään.
 
tänä viikonloppuna olin äidin kaa kaupungissa, tyhjennettiin meijän kirpparipöytä ja kierreltiin jossain. ihan kivasti meni tavaraa ja vaatteita kaupaks, saan alkuviikosta varmaa osan niistä rahoista jee >:3

laatu666
tossa jotain ostoksia kirpparilta ^ ^ oli pakko ostaa toi Gaga- paita, vaikken mikään kauhee fani olekaan.. c:
 
 
huomenna on taksvärkki joten ei tarvi mennä kouluun :3 hahaa~ hoidan kotona kahta koiraa, toinen on meillä hoidossa c: ei täs kai muuta, moikka !
 

2 kommenttia:

  1. Ihanaa et postasit !! ;; Näitä on niin ihana lukea, ja taas piristi päivää paljon c: Wäwwwh, mulla kans vähä sama juttu... ei oikee mikää jaksa kiinnostaa... eikä vaan tiiä mitä pitäs tehä. Mutta kai tää on tämmöstä syksyn 'masennusta', oon aika monella huomannu tämmöstä.. mutta mä kyllä uskon et tää menee ohi n_______n ~~ ja kohta alkaa sataa luntaki toivottavasti, sit on joulu ja kaikki on niin tunnelmallista o u o Mutjuu, vää miks sun pitää olla noin sulonennnn? ;____; <3 Oot ihana ~ > 3 < Tuommonen luttana ; u ; Ja nii, en tiiä oonko jo maininnukki, muttaaa tän blogin uus ulkoasu on ihana !!! x u x Rakastan tätä ~ Ja heh, noi vaatteet on kivoja ^^ Ja wää en tiiä, mut oon kateellinen tolle gaga paidalle omomomom ~ !! Toi sun katse tos kuvas, jotai niin söpöä ;___; ~~ Mut hei, postaa taas pian, sun postaukset on niin täydellisiä c::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apuaa kiitos, tää kommentti sai hyvälle tuulelle heh :--3♥ jep, saattaa just johtuu siitäki et koko ajan on niin pimeetä ja yh.. muttaa kiitos paljonn c::

      Poista